info@kopsattractieverhuur.nl

06-54 60 81 72

6-kamp spellen:

6 kamp spellen kunnen los maar ook als pakket gehuurd worden. Speel met zn allen een partijtje croquet of disc golf! Doe een keertje mee met de spinladder, of maak met de parachute een levende tent! Ook de klassiekers mogen niet ontbreken op een sport en spelmiddag. Denk aan Yahtzee XL / Memorie XL / Domino XL of Mikado XL. Funbroeken, zwevend tapijt en dribbeltenen zijn ideaal om een mooie parcours van te maken voor bijv sportdagen! Kortom succes gegarandeerd.

Uitleg spellen:

De klassieke gezelschapsspellen spreken voor de meeste mensen voor zich. Doordat deze in een XL versie bestaan kunt u deze spellen makkelijk buiten op een plein of park spelen.

Met de spinladder probeert u vanaf een bepaalde afstand de kogels om de palen heen te slingeren. Elke kleurcode beslaat een bepaald aantal punten.

Met croquet probeert u binnen zo min mogelijk slagen een uitgezet parcours te doorlopen, door de bal door de poortjes te spelen.

De dribbeltenen kunt u gebruiken om een vooraf bepaald uitgezet parcours af te leggen binnen een bepaalde tijd. De ballen moeten er dan natuurlijk wel op blijven liggen.

De loopski’s zijn evenals het zwevend tapijt, de funslang, de funbroeken en de loopzakken perfect voor een mooie 6 kamp. Probeert met deze objecten een parcours zo snel mogelijk af te leggen. Ontzettend leuk om te spelen met collega’s en/of vrienden.

Parachute spelspinladder goedlange teen dribbelkopieCroquet setFunbroekFunbroek 2kopieZwevend tapijtkopiefunslangLoopskismemorie xlyahtzee xlmikado xldomino xldisc golfzaklopen