info@kopsattractieverhuur.nl

06-54 60 81 72

Luchtkussens en opblaasbare attracties:

Bekijk hieronder ons assortiment met luchtkussens:

Stormbaan 10 meter: €169,- (incl. BTW)

Probeer zo snel mogelijk het hindernisparcours af te leggen op deze supergave stormbaan! De lengte van de stormbaan is 10 meter en bestaat uit een hindernismuur / kruiptunnels en slalompilaren. Het is het meest gebruikte onderdeel bij een zeskamp. een opblaasbare hindernisbaan.

 

stormbaan

Levend sjoelen: €229,- (incl. BTW)

Levend sjoelen is net zoals het echte Oudhollandse spel, maar dan heb je geen sjoelstenen; je bent zelf de sjoelsteen. Neem een goede aanloop en door middel van de rubberen opblaasbare banden glij je door het poortje. Natuurlijk die met de meeste punten. Levend sjoelen is een echte eyecatcher op evenementen, daarnaast ook erg leuk als zeskamponderdeel.

Levend sjoelenLevend sjoelen 3Levend sjoelen deel 2

Onderstaande luchtkussens zijn van topkwaliteit en hebben allemaal de benodigde keurmerken en certificaten.

Luchtkussen Regenboog: €85,- (Incl. BTW)

Lekker springen op dit kleurrijke luchtkussen. Tevens een mooi formaat voor tuinen en straatfeesten en verjaardagfeestjes.

Afmeting: 3×4 meter

Luchtkussen Helikopter: €115,- (Incl. BTW)

Net als een Helikopter hoog in de lucht maar zacht landen, dan is dit springkussen ideaal. Vanwege de grote erg geschikt voor grotere feesten waarbij veel kinderen tegelijk kunnen springen.

Afmeting: 5×6 meter

image2

Luchtkussen Clown: €99,- (Incl. BTW)

Dit clownskussen is niet te klein en niet te groot! Een mooie tussenmaat als een van bovenstaande kussens net te groot of net te klein is. Kleurrijk en vrolijk springkussen geschikt voor jong en oud.

Afmeting: 4×5 meter

Luchtkussen clown